Coffeemar S500.


Кафеавтоматите от серия COFFEEMAR подобряват качеството на топлите напитки.


Като резултат на продължителна изследователска работа в сектора на ВЕНДИНГ автоматите, JOFEMAR представя своята последна разработка -новата машина за кафе COFFEEMAR.

Разработена, за да подобри качеството на топлите напитки, COFFEEMAR, както всички продукти на JOFEMAR, вгражда в себе си последните постижения в автоматичните продажби. Освен това предлага всички предимства за един бърз достъп до едно "кафене", което може да бъде разположено на всяко място.

Още един път JOFEMAR е използвала за своята конструкция последната технология, приложима във вендинг автомати, както и най-съвременните начини на плащане, които са по-голяма гаранция за функционирането и здравината на машината.

Големият капацитет на канистрите, общо 6 на брой, дава възможност за дублиране на продукти - мляко, шоколад, захар, кафе и кафе без кофеин. Автоматът е изработен от стомана, третирана срещу корозия, с голям осветен рекламен панел. Неговата здравина, тегло /150 кг/ и перфектни механизми го правят приложим за всякакви обекти.

COFFEEMAR автоматично и непрекъснато контролира температурата на водата в бойлера, притежава система за предпазване на чашките от водни пари и предлага автоматично почистване на веригите за смесване и изтичане на продуктите.

COFFEEMAR предлага и опция, както за прибавяне на допълнителен съд за вода, така и поставяне на два филтъра -единият против варовика във водата и другият за запазване на вкуса. Освен, че притежава вградени най-ефективните системи за плащане -ресто монетен механизъм J 2000 и електронен валидатор Т-15, към COFFEEMAR може да се включи и четящо устройство за карти и банкноти.

От друга страна COFFEEMAR може да се комплектова с FONOVENDING -обществен телефон с ресто, с което не само ще се подобри рентабилността на машината, но ще има възможност да се следи състоянието й в реално време и от офиса. Също така това осигурява и възможност за дистанционно програмиране на цени и опции.

Технически характеристики


• Капацитет:
6 канистъра за:
    Мляко – 2.250 кг;
    Шоколад – 3.500 кг;
    Захар – 5.000 кг;
    Разтворимо кафе – 1.900 кг;
    Безкофеиново кафе – 1.500 кг;
    Чай - 2.500 кг;
    Чаши – 500 бр.;
    Бъркалки – 500 бр.

• Възможност за дублиране на канистри.

• 18 селекции.

• Настройване на количеството захар.

Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com